Wat gebeurt er als ik te laat ben om mijn huurauto in te leveren?

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met jouw autoverhuurbedrijf en dit melden in geval van een late inlevering. Als de verhuurbalie van de verhuurder bij aankomst gesloten is, regelt de verhuurder het ophalen van de auto bij het depot, wat in sommige gevallen tegen betaling kan zijn. Als jouw leverancier niet bereikbaar is, kun je contact opnemen met onze 24/7 klantsupport, en wij zullen je helpen om verbinding te maken met de leverancier.