Kan ik een auto huren voor eenrichtingsgebruik?

Ja, je kunt een internationale en binnenlandse one-way huurauto huren. De beschikbaarheid van een dergelijk dealtype hangt echter strikt af van het land van verhuur en de leverancier.

Hoe boek je jouw one-way autohuur online?

Door op de knop "Ja" te klikken naast "Andere afleverlocatie?" in ons zoekformulier kunt je jouw gewenste afleverlocatie invoeren. In de volgende stap word je doorverwezen naar de pagina met zoekresultaten, waar je alle one-way autoverhuuraanbiedingen van verschillende leveranciers kunt vergelijken.

Note: The supplier may charge you a one-way fee for dropping off a car rental at another location. Please read the inclusions carefully before booking the vehicle. Read supplier "Huurvoorwaarden" to confirm the charges involved.

Als je jouw favoriete one-way deal niet online kunt vinden, kun je contact opnemen met ons 24/7 klantsupport team.